Továbbra is nyilvánosan!

Bár kezdeményezésünk és az alkotó munka eleve nem titkos boszorkánykonyhákban kezdődött – példa erre maga a tavaly nyáron kezdődött közös munka, ez a honlap, az itt található email címek és a Facebook megjelenés – most a nyilvánosság még nagyobb metszetét kívánjuk elérni. Azokat is, akik korábban nem tudtak, vagy nem akartak ebben a kétség kívül néha hálátlan munkában részt venni.

Éppen ezért május 10. körül (rendkívüli jogrend feloldásának függvényében) konferenciát szervezünk, az eddigi munkák összefoglaló, Almádi lakosságának minél szélesebb köre számára történő bemutatása érdekében.

A konferenciát megelőző napokban az addig elkészülő vázlatok, tervváltozatok nyilvánosan, fizikailag is bárki számára megtekinthető formában a konferencia helyszínén láthatóak lesznek.

A konferencia előtt, március április hónap folyamán online fórumot kívávnunk szervezni a város különböző szervezetei, csoportjai számára. (pl. valamennyi civil szervezet képviselői, pedagógusok, üzlet- étterem, hotel, kikötő, stb. tulajdonosok, üzemeltetők számára külön-külön) A fórumok jó előre a direkt meghívók mellett az összes elektronikus és nyomtatott csatornán kerülnek meghirdetésre, a bekpcsolódás részletes technikai feltételeinek ismertetésével. A fórumokon egy – a munka célját és addigi eredményeit bemutató – prezentáció meghallgatása után minden résztvevő kérdéseket tehet fel, illetve elmondhatja véleményét a hallottakról.